HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver

9x

Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver - Intel Core i7 1355U 1.7 GHz, 32 GB, 1024 GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, 17.3 palců 3840 x 2160 px, Windows 11 Home

29 990,-
28 990,-Cena s DPH
23 958,68Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 2 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1475232
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • akce
  • doprava zdarma
  • - 1 000 Kč
Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver
Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver - Fotka 1/4Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver - Fotka 2/4Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver - Fotka 3/4Notebook HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.

HP ENVY 17-cw0778ng Natural Silver


Notebook HP Envy 17

Větší, odvážnější, lepší. Každý chce dělat to, co ho baví, a posunovat se dál. Tento 17,3″ notebook HP Envy s úchvatným displejem a technologií HP Presence pro podporu spolupráce ti zpříjemní cestování, pořizování videí i volný čas. Představuje jasnou volbu díky udržitelnému designu, pořádnému výkonu a rozmanitým aplikacím. Nezastavitelný.

  • Vydej se na cestu s výkonným zařízením, které zvládne všechno - S nejnovějším procesorem Intel® 4, velkým úložištěm a integrovaným zabezpečením budeš mít výkon vždy k dispozici.
  • Dechberoucí obraz - Vychutnej si filmové zážitky v pohodlí domova díky působivému displeji a zvuku od Bang & Olufsen.
  • Víc možností, méňě plýtvání, dobrý pocit - Udělej něco dobrého pro planetu se zodpovědně navrženým notebookem vyrobeným z recyklovaných kovů a plastů.

Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžeš přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.

Získejte potřebný výkon a možnosti, se kterými váš počítač zvládne hravě každý úkol - Nabízí víc než jen výkon. Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší pokrok v oblasti reálných výpočtů a mimořádně efektivní multitasking.

Grafika Intel® Iris® Xᵉ - Výjimečný výkon pro tvorbu, hraní i zábavu. Nová úroveň grafického výkonu a ostrého, strhujícího obrazu s praktickým, tenkým a lehkým notebookem.

Displej FHD IPS - Spolehněte se na křišťálově čistý obraz z jakéhokoli úhlu. S širokými pozorovacími úhly 178° a ostrým rozlišením 1 920 x 1 080 budete mít vždy skvělý pohled na svůj oblíbený obsah.

100% sRGB - Zobraz svou tvorbu v plných barvách na displeji se 100% škálou sRGB a dosáhni maximálního výběru i přesnosti barev.

Potlačení blikání - S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.

Plasty pocházející z oceánů - Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru.

Udržitelný design - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben z udržitelných materiálů, jako jsou plasty končící v oceánech a recyklované plasty od spotřebitelů.

HP Fast Charge - Když vašemu notebooku dochází energie, nikdo nemá čas čekat několik hodin, než se nabije. Nabíjejte své zařízení s vybitou baterií z 0 na 50 % kapacity za cca 30 minut.

Wi-Fi 6E - Technologie Wi-Fi 6E poskytuje oproti starším verzím vyšší rychlosti, lepší výkon, větší kapacitu a menší zpoždění.

Ztlumení mikrofonu - Hoď starosti za hlavu a využívej praktické tlačítko na ztlumení mikrofonu, které lze snadno aktivovat a díky kontrolce LED mít přehled, zda je zapnuté nebo vypnuté.

Závěrka kamery - Dej sbohem šeredné lepicí pásce pro zachování soukromí. Zajisti si soukromí a zabezpečení pomocí viditelného fyzického krytu, který vypne kameru počítače při nečinnosti

Thunderbolt™ 4 s rozhraním USB4™ Type-C® - S nejnovějším řešením Thunderbolt™ můžeš nabíjet zařízení nebo připojit až dva displeje 4K pomocí jednoho kabelu s bleskovou přenosovou rychlostí signálu 40 Gb/s.

Disk PCIe NVMe™ M.2 SSD - Díky až 1TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund.

Mimořádně bohatý zvukový prožitek - Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

Dvoukanálová paměť - Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

Celokovové šasi - Dopřej si mistrovské zpracování, které disponuje celokovovým designem šasi s výraznými hranami, lesklými akcenty a vysoce kvalitními odolnými materiály.

Moderní úsporný režim s připojením - Měj přehled o e-mailech, upozorněních kalendáře a dalších aktivitách, i když nepoužíváš počítač. S připojeným počítačem se můžeš spolehnout na nejnovější aktualizace.

Čtečka karet SD a micro SD - Stačí vložit kartu SD nebo micro SD a zvýšit tak úložný prostor v zařízení pro další filmy, fotografie a hudbu nebo procházet obsah uložený na kartě.

HP Imagepad s podporou vícedotykových gest - Tento skutečně vícedotykový touchpad podporuje gesta prováděná čtyřmi prsty a umožňuje posouvání, zvětšení a procházení pouhým dotykem.

Standardní klávesnice - Plnohodnotná klávesnice s 1,5mm zdvihem kláves umožňuje pohodlné psaní a zachování produktivity i na cestách.

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i7 1355U 1.7 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR4 
Pevný disk 
1024 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia GeForce RTX 3050 4 GB 
Displej 
17.3" LCD UHD s rozlišením 3840 x 2160 - lesklý 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 2xThunderbolt 4, HDMI 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
Barva 
stříbrná 
Rozměry zboží
396 × 19.6 × 285.6 (mm)
Hmotnost
2.49 kg