HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

3x

Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black - Intel Core i7 13700HX 3.70 GHz, 32 GB, 2048 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4080, 17.3 palců 2560 x 1440 px, Windows 11 Home

46 990,-
45 110,-Cena s DPH
37 280,99Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad 1 skladem 2 ks
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1515788
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • akce
  • doprava zdarma
  • - 1 880 Kč
Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black
Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black - Fotka 1/4Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black - Fotka 2/4Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black - Fotka 3/4Notebook HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.
Na výběr 27 variant
24 990,- až 59 990,-

Předváděcí herní notebooky HP OMEN 17-ck2010nt pro náročné hráče

Máte chuť ponořit se do nejnovějších herních světů s grafikou, ze které přechází zrak? Toužíte po notebooku, který zvládne i ty nejnáročnější tituly bez mrknutí oka? Pak je HP OMEN 17-ck2010nt přesně tím, co hledáte. Tento předváděcí kousek je nadupaná mašina, která vás vtáhne do světa her jako nikdy předtím.  Představte si, že sedíte před svým novým OMEN 17 a spouštíte Senua's Saga: Hellblade II. Díky výkonnému procesoru Intel Core i7 13700HX taktovanému na 3.70 GHz a 32 GB RAM se hra načte v mžiku. A když se konečně rozhlédnete po dechberoucí krajině, uvědomíte si, jak ostrý a detailní obraz před vámi je. To vše díky 17.3palcovému displeji s rozlišením 2560 x 1440, který navíc šetří vaše oči antireflexní úpravou a tlumením modrého světla. Ale to není vše. Grafická karta nVidia GeForce RTX 4080 s podporou ray-tracingu promění každou scénu v malované plátno. Ať už prozkoumáváte drsný svět v Baldur's Gate III nebo se proplétáte mezi mrakodrapy v Horizon Forbidden West, každý detail bude tak realistický, že budete mít pocit, jako byste tam skutečně byli. A nemusíte se bát, že by vám notebook v zápalu hry selhal. Technologie OMEN Tempest Cooling 4 zajistí, že i při těch nejnáročnějších bitvách v Ghost of Tsushima zůstane váš OMEN chladný jako led. Navíc s 2TB SSD diskem budete mít dost místa na všechny vaše oblíbené hry a ještě vám zbyde. Konektivita je další silnou stránkou tohoto notebooku. S USB porty, Thunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI a LAN připojením můžete OMEN 17 propojit s jakýmkoliv zařízením. Ať už chcete streamovat své herní úspěchy nebo připojit extra monitor pro ještě intenzivnější zážitek, OMEN 17 vás v tom podpoří. A co ergonomie? Podsvícená klávesnice vám umožní hrát i dlouho do noci, aniž byste museli rozsvěcet. Přes svůj impozantní výkon váží notebook pouhých 2.78 kg, takže ho můžete snadno přenášet na LAN párty nebo herní turnaje. V neposlední řadě je třeba zmínit, že OMEN 17 myslí i na planetu. Jeho elegantní konstrukce je částečně vyrobena z recyklovaných plastů, takže při hraní můžete mít čisté svědomí. A s předinstalovanými Windows 11 Home jste připraveni pustit se do hraní hned po vybalení.

Ptáte se, proč si pořídit právě předváděcí model? Odpověď je jednoduchá - je to chytrá volba pro každého, kdo chce špičkový hardware za rozumnou cenu. Předváděcí notebooky jsou cenově výhodnější než nové modely, ale přitom nabízejí stejný, ne-li lepší výkon. Tento konkrétní OMEN 17 byl používán jen minimálně, v kontrolovaném prostředí, a prošel důkladnou kontrolou, aby se zajistilo, že je v perfektním stavu. Co je ale možná nejdůležitější, i když kupujete předváděcí model, získáváte plnou dvouletou záruku přímo u výrobce. To znamená, že máte stejnou jistotu a podporu, jako kdybyste kupovali úplně nový notebook. V případě jakýchkoliv problémů se můžete spolehnout na profesionální servis HP, který se o vás postará. Navíc, tím, že si pořídíte předváděcí model, vlastně přispíváte k udržitelnějšímu přístupu k technologiím. Místo toho, aby byl tento skvělý kus hardwaru po krátké době předvádění vyřazen, dostane šanci na nový život ve vašich rukách. Je to win-win situace - vy získáte špičkový notebook za skvělou cenu a zároveň uděláte něco dobrého pro životní prostředí.

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

Výkonné hraní vždy po ruce. - OMEN by HP 17

  • Zůstaňte v chladu i pod tlakem - Technologie OMEN Tempest Cooling 4 chrání před přehřátím i při hraní žhavých novinek.
  • Rychlá obnovovací frekvence v průběhu hraní - Díky 17,3″ displeji s vysokým rozlišením, rychlou obnovovací frekvencí a optickou mechanickou klávesnicí můžeš hrát kdekoli.
  • OMEN Gaming Hub umožňuje maximální přizpůsobení - Váš jediný obchod pro zlepšení herních prožitků – počínaje možnostmi podrobného vyladění výkonu až po nastavení osvětlení, plus mnoho dalších.

 

Stolní počítač už nepotřebuješ, s tímhle zařízením si vystačíš

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

Nový úhel pohledu

Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.

Dynamický procesor, ultravýkonná grafická karta, ultrarychlé SSD a RAM

Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší výkon tam, kde ho nejvíc potřebuješ – šetří čas a umožňují dělat to, co opravdu chceš. Ultravýkonnou grafiku GeForce RTX™ 4080  ocení každý hráč. Využívá architekturu Ampere, která představuje 2. generaci platformy RTX od společnosti NVIDIA. Vylepšená jádra RT a Tensor, nové streamovací multiprocesory a superrychlá paměť G6X zaručují podmanivý herní zážitek. Díky až 2TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund. Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

Vynikající displej s certifikací Eyesafe®

Zapomeňte na okolní svět díky technologii IPS s rozlišením QHD. Antireflexní filtr zajistí, že se od displeje bude odrážet méně světla, a vás tak nic nebude rušit v příjemném sledování. Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým zářením modrého světla bez jakéhokoli zkreslení. Notebooky s integrovanými displeji Eyesafe® pomáhají snížit únavu očí a umožňují pohodlné a dlouhodobé sledování obrazovky při práci.

Technologie DTS: X® Ultra a bohatý zvukový zážitek

Tato technologie vytváří prostorově přesný 3D zvuk v jakékoli náhlavní soupravě a nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy pro různé typy her, které poskytnou maximálně poutavé zážitky při zábavě. Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

Plasty pocházející z oceánů a klávesy z recyklovaného plastu

Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru. Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.

HP OMEN 17-ck2010nt Shadow Black

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i7 13700HX 3.70 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR5 
Pevný disk 
2048 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia GeForce RTX 4080 12 GB 
Displej 
17.3" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, podsvícená klávesnice 
Barva 
černá 
Rozměry zboží
397.1 × 27 × 262 (mm)
Hmotnost
2.78 kg