Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

15x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Intel Core i7 8565U 1.8 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

9 970,-Cena s DPH
8 239,67Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Lenovo
Kód:1536033
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) - Fotka 6/6
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

    Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) 

     

    Úžasný Notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon

    Předváděcí notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generace je nyní ještě tenčí a lehčí. Patří k tomu nejlepšímu, co si lze pro své podnikání, nebo do firmy pořídit. Nejen že vyniká svou odolnosti, ale je i výkonný při zachování skvělé mobility. Kdyby náhodou došlo k nehodě, můžete si být jisti, že jeho odolné tělo zvládne téměř vše.

    • Odolná konstrukce z uhlíkových vláken a hořčíkové slitiny
    • Hmotnost přibližně 1.1 kg a profil 14.9 mm
    • Moderní minimalistický vzhled podtrhují úzké rámečky kolem displeje
    • Pokročilé možnosti dokování pro snadné připojení v prostředí kanceláře
    • Skvělá konektivita, včetně Thunderbolt 3
    • Zabezpečení, které potřebujete v podnikání

    Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.) 

    Excelentní mobilní pracovní stanice

    Notebooky X1 Carbon (7th Gen) spadají do řady legendárních notebooků ThinkPad a tomu odpovídá i jejich mistrné zpracování s vysokou odolností, účelností a výkonem. V případě nového X1 je vše skloubeno s excelentní mobilitou, s minimální hmotností, tenkým provedením a výdrží pro celodenní pracovní nasazení. S hmotností začínající na pouhých 1.09 kg je nový X1 Carbon 7. generace nejlehčím 14" zařízením typu ultrabook z řady ThinkPad a díky tenkému provedení pouhých 14,9 mm se také skvěle přenáší.

     Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

    Odolný dle armádních standardů

    Svou konstrukcí z uhlíkových vláken a hořčíkové slitiny představuje nový X1 Carbon jedno z nejodolnějších zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům MIL-STD-810G, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vodu, vlhkost, sluneční záření a plísně.

     Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

     

    Zabezpečení podnikové úrovně

    Díky integrované čtečce otisků prstů, s dotykovým senzorem Match-on-Chip proti spoofingu, můžete lépe chránit data společnosti a zajistit bezpečnější způsob ověřování přihlášení k systému. Notebook je dále vybaven pokročilým modulem dTPM 2.0 (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. Další volitelnou možností zabezpečení je technologie Intel vPro zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací (dostupná ve vybraných modelech procesorů). Pokud zvolíte model s IR kamerou přihlásíte se rychle pomocí identifikace tváře. Nový X1 Carbon v 7. generaci je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

    Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

    Plně vybavený

    ThinkPad X1 Carbon (7th Gen) je vybaven dvojicí rozhraní Thunderbolt 3, které využívá konektor USB Type-C a je kompatibilní s USB 3.1/3.2 Gen 2. S tímto rozhraním tak získáte opravdu široké možnosti připojení, nabíjení i dokování. Nezbytná síťová konektivita je zajištěna v podobě bezdrátového WiFi ac a kabelového Gigabit Ethernet (přes volitelný ThinkPad Ethernet Extension Cable Gen 2). Nechybí Bluetooth a v závislosti na konfiguraci může notebook obsahovat i připojení 4G/LTE. Pro připojení externího zobrazovacího zařízení využijete rozhraní HDMI a za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1. Jako v každém správném ThinkPadu, ani zde nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

    Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

    Komunikujte a bavte se

    Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a dvojicí mikrofonů bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. Vybrané modely pak mohou být vybaveny také IR kamerou, pro identifikaci pomocí tváře. Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory a podpora technologie Dolby Atmos.

     Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

    Zvolte pohodlí

    Doplňte svůj ThinkPad X1 Carbon (7th Gen) o některou z volitelných dokovacích stanic ThinkPad, které mohou být připojena k široké nabídce moderních zařízení ThinkPad, což z nich činí skvělé dokovací řešení pro úsporu nákladů. Díky zjednodušenému připojení šetří čas, usnadní připojení periferií a nabíjení. Dokovací stanice se prodávají samostatně.

     Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7th gen.)

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i7 8565U 1.8 GHz Whiskey Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR3 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel UHD Graphics 620 
    Displej 
    14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, 2xThunderbolt 3, HDMI 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
    Barva 
    černá 
    B-kategorie
    může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
    Rozměry zboží
    323 × 14.9 × 217 (mm)
    Hmotnost
    1.1 kg