HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black

0x

Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black - AMD Ryzen 7 8845HS 3.8 GHz, 32 GB, 1024 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4070, 17.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

30 990,-Cena s DPH
25 611,57Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad 1 skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1545007
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black
    Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black - Fotka 1/4Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black - Fotka 2/4Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black - Fotka 3/4Notebook HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black - Fotka 4/4
    Fotografie má ilustrativní charakter.
    Na výběr 27 variant
    24 990,- až 59 990,-

    HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black

    Vše, co potřebujete, díky 17″ IPS displeji, novým procesorům AMD Ryzen™ s vylepšenou umělou inteligencí a grafickým procesorům NVIDIA® RTX™.

    • Operační systém: Windows 11 Home
    • Značka procesoru: AMD Ryzen™ 8000
    • Velikost paměti: až 32 GB DDR5
    • Životnost baterie: Až 6 hodin a 45 minut (dle stavu baterie, využití a konfigurace)

    Displej, se kterým se ponoříte do hry - S působivým 17″ IPS displejem s VRR a 100% sRGB představuje vše, co potřebujete.

    Výkon umělé inteligence nové generace - Budoucnost hraní je tady s novými procesory AMD Ryzen™ řady 8000 s umělou inteligencí a grafickými procesory NVIDIA® RTX™ řady 40.

    Stvořen pro hraní her, připraven na všechno - Nový OMEN 17 je díky 1zónové numerické klávesnici RGB a kameře FHD připraven na všechno.

    HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black

    Vše, co potřebujete, nic, co byste nepotřebovali

    Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžete přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.

    Procesor AMD Ryzen™ 7 - Seznamte se s neporazitelnou bestií s 8 jádry, 16 vlákny a 20 MB mezipaměti. Nový design a ultraefektivní konstrukce pokoří bez problémů i ty nejnáročnější hry.

    Extrémní rychlost - Grafické procesory NVIDIA® GeForce RTX™ řady 40 jsou víc než rychlé. Využívají architekturu NVIDIA Ada Lovelace, která přináší skok ve výkonu i grafice s podporou umělé inteligence. Užívej si realistické virtuální světy díky funkci sledování paprsků a mimořádně vysoké snímkové frekvenci.

    Technologie AMD FreeSync™ - Rozdíl uvidíš a pocítíš v podobě plynulého hraní s okamžitou odezvou. Technologie AMD FreeSync™ synchronizuje obnovovací frekvenci s grafickým procesorem, takže zasekávání, prodlevy a trhání obrazu budou minulostí.

    Variabilní obnovovací frekvence - Získej maximální výkon pro svá kreativní díla bez snížení výdrže baterie. Technologie VRR umožňuje počítači dynamicky upravovat obnovovací frekvenci podle snímkové rychlosti prohlíženého obsahu.

    Displej s certifikací Eyesafe® - Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým vyzařováním modrého světla bez zkreslení barev. Chrání tak oči před námahou při dlouhodobé práci.

    Antireflexní panel - Užívejte si sluníčko a svůj oblíbený obsah s panelem vybaveným antireflexním filtrem. Neodrazivý panel s nízkou úrovní lesku zajistí lepší zobrazení ve venkovním prostředí.

    Potlačení blikání - S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.

    Poměr stran 16:9 - S poměrem stran 16:9 si můžeš užívat každý detail hry.

    100% sRGB - Zobrazte svou tvorbu v plných barvách na displeji se 100% škálou sRGB a dosáhněte maximálního výběru i přesnosti barev.

    Plasty pocházející z oceánů - Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou plasty končící v oceánech, které se nachází v bedně reproduktoru.

    HP OMEN 17-db0176ng Shadow Black

    Klávesy obsahují recyklovaný plast od spotřebitelů - Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.

    ENERGY STAR® - Tento produkt splňuje kritéria, která pro získání certifikace ENERGY STAR vyžaduje efektivní provoz počítačů.

    HP Fast Charge - Když notebooku dochází energie, nikdo nemá čas na dlouhé nabíjení. Přibližně za 30 minut můžete nabít vypnuté zařízení z 0 na 50 % kapacity.

    Bezproblémové připojení - Kombinace rozhraní Wi-Fi 6E (2x2) a Bluetooth® 5.3 poskytuje bezproblémové bezdrátové připojení.

    HP True Vision FHD - Spolehni se během videochatování na opravdu čistý obraz v rozlišení Full HD, a to i při nízkém osvětlení, a užívej si každou konverzaci jako při osobním setkání.

    USB Type-A s přenosovou rychlostí signálu 5 Gb/s - Zapoj externí úložiště pomocí portu USB Type-A s přenosovou rychlostí signálu 5 Gb/s.

    HP Audio Boost - Technologie inteligentního zesilování posune zvukový prožitek na novou úroveň a zajistí hlasitý, čistý a dynamický zvuk.

    Duální reproduktory - Zvyš hlasitost své oblíbené hudby, filmu nebo hry díky dvěma stereofonním reproduktorům.

    Dvoukanálová paměť - Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

    Klávesnice s 1zónovým podsvícením RGB a numerickou klávesnicí - S 1zónovým podsvícením RGB můžeš rozsvítit celou klávesnici i numeriku.

    HP Imagepad s podporou vícedotykových gest - Tento skutečně vícedotykový touchpad podporuje gesta čtyřmi prsty a umožňuje posouvání, přibližování a navigaci jednoduchým dotykem.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    AMD Ryzen 7 8845HS 3.8 GHz Zen 4 
    Operační paměť 
    32 GB DDR5 
    Pevný disk 
    1024 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    nVidia GeForce RTX 4070 8 GB 
    Displej 
    17.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    3xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
    Barva 
    černá 
    Rozměry zboží
    397.5 × 30 × 277.9 (mm)
    Hmotnost
    2.95 kg