HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

4x

Notebook HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver - Intel Core i7 1255U 3.50 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce MX550U, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

14 990,-Cena s DPH
12 388,43Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad 1 skladem 1 ks
Centrální sklad 2 nedostupné
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1402062
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Notebook HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver
    Notebook HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver  - Fotka 1/2Notebook HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver  - Fotka 2/2
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

     

    Neuvěřitelný výkon v menším počítači umožňuje udělat víc a vychutnat si zábavu, ať jsi kdekoli. - HP Pavilion 14

    HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

    Okamžitá radost

    Výkon, který je o krok napřed. Pořiď si notebook, který se vyrovná špičkovému výkonu procesoru Intel® 12. generace.

    HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

    Lehký jako pírko. Zábavný každým coulem.

    Kompaktní notebook s přesným touchpadem, baterií s dlouhou výdrží a technologií HP Fast Charge usnadňuje práci na cestách.

    HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

    Epická zábava

    Notebook se zvukem od B&O, větším poměrem obrazovky k tělu a tenkým rámečkem, který nabízí maximální obraz, je jako velký popcorn v malém kornoutku.

    HP Pavilion 14-dv2001ne Natural Silver

    Pracuj kdekoli. Hraj všude.

    • Nový úhel pohledu - Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.
    • Dechberoucí zážitky, ať jsi kdekoli - Procesory Intel® Core™ 12. generace přináší dokonalou kombinaci funkcí, se kterými tě nic nezastaví. Zvládni rychle každou výzvu díky vysokému výkonu, okamžité odezvě a nejlepšímu připojení ve své třídě.
    • Displej FHD IPS - Spolehněte se na křišťálově čistý obraz z jakéhokoli úhlu. S širokými pozorovacími úhly 178° a ostrým rozlišením 1 920 x 1 080 budete mít vždy skvělý pohled na svůj oblíbený obsah.
    • Antireflexní panel - Užívejte si sluníčko a svůj oblíbený obsah s panelem vybaveným antireflexním filtrem. Neodrazivý panel s nízkou úrovní lesku zajistí lepší zobrazení ve venkovním prostředí.
    • HP 3D DriveGuard - Technologie HP 3D DriveGuard chrání data uložená v počítači před nechtěnými nárazy a pády. Snímá pohyb zařízení a dokáže uzamknout rotující pevný disk, abyste kvůli jedinému nárazu nepřišli o veškerá data.
    • HP Fast Charge - Když vašemu notebooku dochází energie, nikdo nemá čas čekat několik hodin, než se nabije. Nabíjejte své zařízení s vybitou baterií z 0 na 50 % kapacity za cca 30 minut.
    • Úložiště SSD PCIe - Díky až 512GB bleskovému úložišti PCIe SSD spustíš systém během několika sekund.
    • Široké možnosti připojení - Kombinace rozhraní Wi-Fi CERTIFIED 6™ (2 x 2) a Bluetooth® 5 poskytuje bezproblémové bezdrátové připojení – umožňuje stabilní připojení a až 3x rychlejší přenosovou rychlost než rozhraní Wi-Fi 5.
    • Dvoukanálová paměť - Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.
    • Čtečka otisků prstů - Přihlaste se pohodlně k zařízení dotykem prstu v libovolném režimu. Patentovaná technologie 3D otisků prstů zajišťuje bezpečný přístup a online platby.
    • SuperSpeed USB Type-C® s napájením, rozhraním pro displeje a přenosovou rychlostí signálu 10 Gb/s - Napájej zařízení a připoj externí displej pomocí jediného portu USB-C® s přenosovou rychlostí signálu 10 Gb/s. Navíc je oboustranný, takže se nemusíš strachovat, že ho zapojíš opačně.
    • Optimalizovaný kovový design - Efektivní, prémiový kovový design zajišťuje tenčí a lehčí provedení počítače, zároveň však poskytuje robustní odolnost díky pokročilé technologii 3D formování kovu.
    • HP Imagepad s podporou vícedotykových gest - Tento skutečně vícedotykový touchpad podporuje gesta prováděná čtyřmi prsty a umožňuje posouvání, zvětšení a procházení pouhým dotykem.
    • Podsvícená klávesnice - Můžete pracovat nebo se bavit i ve slabě osvětlených místnostech či během nočních letů. S podsvícenou klávesnicí a integrovaným číselným blokem můžete pohodlně psát v různých prostředích.
    • Kamera HP Wide Vision HD - S 88° širokoúhlým zorným polem můžete videochatovat s celou rodinou nebo skupinou přátel v křišťálově čistých detailech.
    • Skutečně výkonný zvukový projev - Dva reproduktory HP, technologie HP Audio Boost a vyladění od expertů z B&O vám zajistí bohaté, autentické zvukové prožitky. Nechte se unášet zvukem.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i7 1255U 3.50 GHz Alder Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    nVidia GeForce MX550 2 GB 
    Displej 
    14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
    Barva 
    stříbrná 
    Rozměry zboží
    324 × 19.9 × 226 (mm)
    Hmotnost
    1.43 kg