Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

3x

Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1 - Intel Core i7 10610U 1.8 GHz, 32 GB, 512 GB SSD, nVidia Quadro P520, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Pro

26 990,-
25 910,-Cena s DPH
21 413,22Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc skladem 1 ks
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Lenovo
Kód:1498666
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 1 080 Kč
Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1
Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1 - Fotka 1/4Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1 - Fotka 2/4Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1 - Fotka 3/4Notebook Lenovo Thinkpad P15s Gen 1 - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.

Repasovaný notebook Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 - Výkonný a snadno přenositelný nástroj pro vaše potřeby

Notebook Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 je přesně tím správným zařízením, které si představíte při hledání notebooku pro váš pracovní nebo studijní život. S výkonným procesorem Intel Core i7 10610U s frekvencí 1,8 GHz, 32 GB paměti a 512 GB SSD disku poskytuje dostatek výkonu pro náročné úkoly. Jednou z největších výhod tohoto notebooku je jeho portabilita. S hmotností pouhých 1,7 kg můžete snadno přenášet váš notebook kamkoli chcete, ať už jste na cestách nebo v kanceláři. Díky svému kompaktnímu a lehkému designu se P15s Gen 1 snadno vejde do vaší tašky nebo batohu. Chlazení tohoto notebooku je také optimalizováno pro zachování nízké teploty. Bez ohledu na to, jak náročné úlohy provádíte, můžete se spolehnout na to, že váš notebook zůstane chladný, což vám umožní pracovat bez jakéhokoli zpomalení. Notebook Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 je vybaven integrovanou webkamerou a možností připojení přes Wifi. To vám umožňuje komunikovat s kolegy, přáteli a rodinou prostřednictvím videohovorů a online schůzek. Čtečka karet je také zahrnuta, což usnadňuje přenos souborů mezi notebookem a dalšími zařízeními. Další výhodou je numerická klávesnice, která vám umožňuje snadno provádět výpočty, editovat tabulky a vykonávat jiné matematické úkoly. Podsvícená klávesnice je také přidaným bonusem, který usnadňuje psaní ve špatně osvětlených prostředích. Notebook Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 je vybaven také USB porty, HDMI portem a LAN připojením, což vám umožňuje snadno připojit další zařízení, jako jsou tiskárny, externí monitory nebo internetové připojení s vysokou rychlostí. Provozní systém Windows 11 Pro je předinstalovaný, což vám poskytuje nejnovější funkce a bezpečnostní aktualizace. Díky svému výkonu, spolehlivosti a všestrannosti se tento notebook hodí pro širokou škálu použití. Je ideální pro práci, studium nebo provádění náročných programů v oblastech jako je design, architektura, inženýrství a další. Notebook byl také testován v extrémních podmínkách a splňuje armádní standardy MIL-STD-810G, což zajišťuje jeho odolnost a spolehlivost. S notebookem Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 získáte výkonné a spolehlivé zařízení, které vám umožní snadno pracovat a být produktivní, kdekoliv se nacházíte. S jeho vynikajícím výkonem, snadnou přenosností a širokou škálou funkcí je ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý a výkonný notebook pro své profesionální a osobní potřeby.

Mnoho lidí volí repasované notebooky z důvodu nižší ceny ve srovnání s novými zařízeními. To může být zásadní faktor pro ty, kteří hledají ekonomické řešení bez kompromisů ve výkonu. Další výhodou repasovaného notebooku je možnost získat vyšší specifikace než za stejnou cenu u nového notebooku. Pokud hledáte vyšší výkon, ale máte omezený rozpočet, může být repasovaný notebook ideální volbou. Například, můžete získat notebook s vyšší kapacitou paměti, větším úložným prostorem nebo vyšším výkonem procesoru, což zaručuje, že váš notebook bude schopen zvládnout náročné úkoly a multitasking bez jakýchkoli problémů. Repasované notebooky mohou také být ekologickým řešením. Znovupoužití notebooku místo jeho vyhození snižuje množství elektronického odpadu vytvářeného na planetě. To je důležité z hlediska ochrany životního prostředí a udržitelnosti, stejně jako z ekonomického hlediska.

Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

 

Výjimečně vysoký výkon

Díky procesoru Intel® Core™ a grafice NVIDIA® Quadro® je 15,6" mobilní pracovní stanice ThinkPad P15s naprosto výjimečná. Zvolte 4K UHD displej s Dolby Vision™ pro ohromující zobrazení. Skvělé zařízení pro inženýry a designéry, kteří chtějí pracovat odkudkoliv.

Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

Vysoký výkon, lehké šasi

Mobilní pracovní stanice ThinkPad P15s je poháněna 10. generací procesorů Intel® Core™ i7 s vPro™ a profesionální grafikou NVIDIA® Quadro®. Přináší opravdový výkon v lehkém provedení mobilní pracovní stanice nebo notebooku. A s pamětí s kapacitou 48 GB a 2TB SSD si užijete plynulý chod.

Tato pracovní stanice disponuje také certifikáty ISV od všech hlavních dodavatelů jako jsou 3DEXPERIENCE®, ANSYS®, ArcGIS®, AutoCAD®, Creo®, MicroStation®, NX™, Revit®, Solid Edge® a SOLIDWORKS®.Zjistěte více o certifikátech ISV pro mobilní pracovní stanici P15s.

Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

Zvuk, který vás vtáhne do děje

Mobilní pracovní stanice ThinkPad P15s přináší prvotřídní zvuk s Dolby Audio™ a dynamicky upravenými úrovněmi zvuku. Výsledek je virtuální prostorový zvuk pro tu nejlepší zábavu. Zvýšené basy a hlasitost zajišťují, že vás všichni uslyší perfektně.

Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

Maximální odolnost

Mobilní pracovní stanice ThinkPad P15s testujeme dle 12 armádních norem a provádíme více než 200 kontrol kvality. Dokáže fungovat i v extrémních podmínkách - od arktické zimy až po písečné bouře. Přežije dokonce i polití a pády.

Lenovo Thinkpad P15s Gen 1

Ochrana před hackery

Vestavěné funkce zabezpečení ochrání vaše citlivá firemní data. Dedikovaný čip Trusted Platform Module (dTPM) pomáhá šifrovat vaše hesla a data a spolupracuje se zabezpečovacími funkcemi Windows 10. S krytem ThinkShutter můžete fyzicky zakrýt kameru. Volitelné funkce zahrnují čtečku otisku prstu s biometrikou, která vás přihlásí pomocí jednoho dotyku a infračervenou kameru, která vás pomocí Windows Hello přihlásí pouhým úsměvem.

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i7 10610U 1.8 GHz Comet Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR4 
Pevný disk 
512 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia Quadro P520 2 GB 
Displej 
15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Pro 
Rozhraní 
2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, 1xThunderbolt 3, HDMI, LAN 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
Barva 
černá 
Rozměry zboží
365.8 × 19.1 × 248 (mm)
Hmotnost
1.75 kg