Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

9x

Tablet Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021) - Apple M1 3.2 GHz, 8 GB, 128 GB, 11 palců 2388 x 1668 px, iPadOS 17, Bluetooth

12 990,-Cena s DPH
10 735,54Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Apple
Kód:1526724
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Tablet Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)
    Tablet Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021) - Fotka 1/2Tablet Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021) - Fotka 2/2
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    iPad Pro a M1. Divoká dvojka.

    iPad ve své životní formě. S převratným výkonným čipem M1, fantastickým Liquid Retina displejem, bleskovým 5G mobilním připojením, kamerou s centrováním záběru, Thunderbolt portem či Dolby Atmos ozvučením Připoutejte se prosím, tahle jízda teprve startuje.

    https://www.youtube.com/watch?v=m30bUKaNfhY

    Čip M1.

    iPad Pro je díky čipu M1 světelné roky před konkurencí. Je navržený tak, aby naplno využíval obří počítačový výkon a jedinečné technologie čipu M1 včetně vyspělého obrazového signálového procesoru a jednotné paměťové architektury. Protože je čip M1 tak mocně úsporný, i takhle tenký a lehký iPad Pro vydrží na baterii celý tvůj náročný pracovní den. Přenosný, výkonný, tohle by mělo stát v jeho názvu.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Nová generace procesoru a grafiky

    Rychlejší procesor a grafika. 8jádrové CPU čipu M1 je až o 50 procent výkonnější. Navíc má M1 8jádrové GPU, které nemá konkurenci. Díky němu iPad Pro dosahuje až o 40 % vyššího grafického výkonu. Můžeš tak sestavovat propracované AR modely, hrát hry s grafikou na úrovni konzolí s vysokými snímkovými frekvencemi, stříhat 4K videa a zvládat další graficky náročné práce.

    11palcový Liquid Retina displej. Přenosný. Parádní. Do posledního pixelu.

    Skvěle se nosí. I vypadá. Liquid Retina displej 11palcového iPadu Pro je nejen nádherný a pohodlně přenosný, ale taky nabitý neuvěřitelně vyspělými technologiemi,2 jako jsou ProMotion, True Tone, široký barevný rozsah P3 a mimořádně nízká odrazivost. Všechno na něm reaguje bezprostředně a vypadá fantasticky.

    • 600 nitů špičkový jas
    • True Tone aby se na něj příjmeně koukalo
    • Pro Motion adaptivní frekvence 120 Hz
    • P3 široký barevný gamut

    Mini-LEDky. Aby Apple dosáhl extrémně vysokého jasu, použil k podsvícení celé plochy displeje pole LEDek. Pro úžasně tenký iPad Pro ale přicházely v úvahu jedině speciální mini-LEDky, které jsou 120× menší než předchozí generace. Na míru navržené optické fólie a rozptylovací vrstva mísí jejich světlo ještě účinněji. Všechno se tak vejde do zařízení, které má tloušťku jen 6,4 mm. Neděláme si legraci.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    5G a Wi-Fi. Bezdrát bez čekání.

    Turbo rychlé připojení. iPad je už od prvního modelu jedinečně přenosný, má bleskově rychlé Wi-Fi připojení a volitelné mobilní připojení (dle konfigurace). Protože teď podporuje i 5G, připojíš se s ním k těm nejrychlejším mobilním sítím. A můžeš stahovat soubory, sledovat online filmy, spolupracovat s kolegy, zkrátka přijímat a posílat obrovské množství dat. Navíc iPad Pro umí nejvíc pásem 5G ze všech zařízení svého druhu, takže se k sítím 5G připojí na více místech.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Wi-Fi 6. Bez rychlého Wi-Fi připojení už to nejde, když potřebuješ pořádně pracovat. S rozhraním Wi-Fi 6 se můžeš spolehnout, že nic rychlejšího teď není.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Kamery. Hele, tohle musíš vidět.

    Ultraširokoúhlá kamera s centrováním záběru. iPad Pro má novou ultraširokoúhlou kameru s 12MP snímačem, 122stupňovým zorným úhlem a úplně novým centrováním záběru. Hodí se na FaceTime hovory nebo profesionální portrétová selfíčka. A ve spolupráci s TrueDepth kamerou bezpečně odemyká iPad Pro pomocí Face ID.

    • 12 Mpx ultraširokoúhlá kamera
    • TrueDepth odemykání iPad pomocí Face ID

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Centrování záběru. Kombinace nové ultraširokoúhlé kamery a strojového učení dalo základ úplně nové technologii centrování záběru, která redefinuje pohled na videohovory. Když se při hovoru pohybuješ, kamera tě automaticky sleduje a udržuje uprostřed obrazu. Když se k tobě přidá navíc někdo další, záběr se rozšíří, abyste se vešli oba. A jakmile další osoba ze záběru zmizí, kamera se opět zaměří jen na tebe. Centrování záběru funguje ve FaceTime i v jiných videokonferenčních aplikacích. Můžeš se spolehnout, že budeš vždycky v obraze.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Fotoaparáty. Tohle musíš vidět.

    Profesionální sestavy fotoaparátů. Širokoúhlým a ultraširokoúhlým fotoaparátem uděláš famózní fotky nebo videa. Skvěle funguje i jako základ vícekamerové filmařské sestavy. Navíc díky výkonnějšímu ISP v čipu M1 získává iPad Pro technologii Smart HDR 3.

    • 12 Mpx širokoúhlý fotoaparát
    • 10 Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    LiDAR skener je neuvěřitelný kus technologie. Měří, jak dlouho trvá světelnému paprsku dorazit k objektu a odrazit se zpátky. Podle toho vytvoří hloubkovou mapu okolního prostoru a umožňuje generovat opravdové zážitky v rozšířené realitě. Navíc ve spolupráci s výkonným ISP pomáhá při zaostřování fotografií a videa ve zhoršeném světle a zkracovat nutnou dobu expozice.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Thunderbolt. Prostě pořádný port.

    Pro pracanty a kreativce. Thunderbolt je tak rychlý a všestranný port na iPadu. Funguje s existujícími konektory USB-C a zpřístupňuje na iPadu Pro celý ekosystém vysoce periferií – třeba rychlé externí úložiště, monitory nebo doky. Můžeš přenášet ohromné soubory a nově používat i Apple Pro Display XDR v plném rozlišení 6K.

    Apple iPad Pro 11" WiFi 128GB Space Gray (2021)

    Obsah balení:
    Tablet
    Kompatibilní nabíjecí adaptér
    7Nabíjecí a datový kabel

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Apple M1 3.2 GHz 
    Operační paměť 
    8 GB 
    Pevný disk 
    128 GB 
    Displej 
    11" LCD Retina s rozlišením 2388 x 1668 
    Operační systém 
    iPadOS 17 
    Rozhraní 
    USB-C 
    Výbava 
    Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Bluetooth, WiFi 
    Barva 
    šedá 
    Typ karty 
    bez podpory paměťových karet 
    B-kategorie
    může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
    Rozměry zboží
    178.5 × 247.6 × 5.9 (mm)
    Hmotnost
    466 g