HP 14-ep0012nl Natural Silver

3x

Notebook HP 14-ep0012nl Natural Silver - Intel Processor N200 1.0 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel UHD Graphics, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 11 Home

5 690,-Cena s DPH
4 702,48Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava skladem 1 ks
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1533232
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Notebook HP 14-ep0012nl Natural Silver
    Notebook HP 14-ep0012nl Natural Silver - Fotka 1/2Notebook HP 14-ep0012nl Natural Silver - Fotka 2/2
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    HP 14-ep0012nl Natural Silver

    Notebook HP 14-ep

    Přivítejte spolehlivý počítač, který snadno vyjadřuje svou náladu. Počítače HP jsou postaveny na spolehlivých technologiích, špičkovém výkonu a solidním výkonu, abyste rychle zvládli svůj seznam úkolů.

     

    Zařízení, na které se můžete spolehnout po celý den a které vám zajistí produktivitu

    Připravte se na celý den se spolehlivým procesorem Intel®, 4 dlouhými výdržemi baterie, velkým úložištěm a rychlým připojením.

     

    Přijměte hybridní životní styl

    Zůstaňte ve spojení doma i na cestách nebo si užívejte křišťálově čistý obsah ve vysokém rozlišení.

     

    Připojte se a spolupracujte tak, jak chcete

    Díky kameře HD 5 s krytem pro ochranu soukromí, dvěma mikrofonům a redukci šumu v pozadí budou vaše videohovory plynulé a bezpečné.

     

    • Získejte novou perspektivu - Systém Windows 11 poskytuje klidný, tvůrčí prostor, kde se můžete věnovat svým vášním s novými zkušenostmi. Od osvěžené nabídky Start po nové způsoby připojení k oblíbeným lidem, zprávám, hrám a obsahu - Windows 11 je místem, kde můžete přirozeně přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit.
    • Bez blikání - Blikání obrazovky je eliminováno pro pohodlnější sledování díky technologii DC Dimming, která řídí jas nastavením správného proudu namísto zapínání a vypínání podsvícení.
    • Displej s rozlišením Full HD - Pohodlně se usaďte a vychutnejte si křišťálově čistý obraz v živé kvalitě 2 milionů pixelů. Rozlišení 1920 x 1080 pixelů dodá veškerému digitálnímu obsahu nový rozměr.
    • Antireflexní panel - Vychutnejte si slunce a svůj oblíbený obsah díky antireflexnímu panelu. Antireflexní povrch s nízkým leskem zajišťuje méně odrazů, když jste venku.
    • Rychlé nabíjení HP - Když je baterie notebooku vybitá, nikdo nechce čekat hodiny na dobití. Z 0 na 50 % nabití se dostanete přibližně za 45 minut po zapojení zařízení.
    • Úložiště PCIe SSD - Díky až 512GB úložišti PCIe SSD se notebook spustí během několika sekund, a to bleskurychle.
    • Dva přední reproduktory - Zesilte hlasitost svých oblíbených skladeb, filmů nebo her. Se zvukem přenášeným přímo k vám nestojí nic v cestě zábavě.
    • OPERAČNÍ PAMĚŤ DDR4 - Paměť DDR4 je navržena tak, aby pracovala efektivněji a spolehlivěji při vyšších rychlostech, a je budoucností operační paměti. Od multitaskingu až po hraní her - vyšší šířka pásma zvyšuje výkon každé úlohy.
    • Rychlost přenosu dat přes USB typu C® 5 Gb/s - Získejte vysoký výkon ze svého externího úložného zařízení díky portu USB typu C® s rychlostí přenosu dat 5 Gb/s. Je obousměrný, takže nemusíte kontrolovat, zda jej zapojujete obráceně, nebo rovně.
    • Kamera HP True Vision HD - Provádějte videohovory s ostrou čistotou i při slabém osvětlení a zůstaňte v kontaktu s blízkými tím, že každý hovor proměníte v osobní setkání.

     

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Processor N200 1.0 GHz Alder Lake-N 
    Operační paměť 
    8 GB DDR4 
    Pevný disk 
    128 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel UHD Graphics 
    Displej 
    14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi 
    Barva 
    stříbrná 
    Rozměry zboží
    323.7 × 17.9 × 215 (mm)
    Hmotnost
    1.4 kg