HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver

3x

Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver - Intel Core i7 13700H 3.70 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, 17.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

21 990,-
21 330,-Cena s DPH
17 628,1Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1533251
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • akce
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 660 Kč
Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver
Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver - Fotka 1/4Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver - Fotka 2/4Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver - Fotka 3/4Notebook HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.

B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

HP ENVY 17-cw0008na Natural Silver


Notebook HP Envy 17

Větší, odvážnější, lepší. Každý chce dělat to, co ho baví, a posunovat se dál. Tento 17,3″ notebook HP Envy s úchvatným displejem a technologií HP Presence pro podporu spolupráce ti zpříjemní cestování, pořizování videí i volný čas. Představuje jasnou volbu díky udržitelnému designu, pořádnému výkonu a rozmanitým aplikacím. Nezastavitelný.

  • Vydej se na cestu s výkonným zařízením, které zvládne všechno - S nejnovějším procesorem Intel® 4, velkým úložištěm a integrovaným zabezpečením budeš mít výkon vždy k dispozici.
  • Dechberoucí obraz - Vychutnej si filmové zážitky v pohodlí domova díky působivému displeji a zvuku od Bang & Olufsen.
  • Víc možností, méňě plýtvání, dobrý pocit - Udělej něco dobrého pro planetu se zodpovědně navrženým notebookem vyrobeným z recyklovaných kovů a plastů.

Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžeš přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.

Získejte potřebný výkon a možnosti, se kterými váš počítač zvládne hravě každý úkol - Nabízí víc než jen výkon. Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší pokrok v oblasti reálných výpočtů a mimořádně efektivní multitasking.

Grafika Intel® Iris® Xᵉ - Výjimečný výkon pro tvorbu, hraní i zábavu. Nová úroveň grafického výkonu a ostrého, strhujícího obrazu s praktickým, tenkým a lehkým notebookem.

Displej FHD IPS - Spolehněte se na křišťálově čistý obraz z jakéhokoli úhlu. S širokými pozorovacími úhly 178° a ostrým rozlišením 1 920 x 1 080 budete mít vždy skvělý pohled na svůj oblíbený obsah.

100% sRGB - Zobraz svou tvorbu v plných barvách na displeji se 100% škálou sRGB a dosáhni maximálního výběru i přesnosti barev.

Potlačení blikání - S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.

Plasty pocházející z oceánů - Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru.

Udržitelný design - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben z udržitelných materiálů, jako jsou plasty končící v oceánech a recyklované plasty od spotřebitelů.

HP Fast Charge - Když vašemu notebooku dochází energie, nikdo nemá čas čekat několik hodin, než se nabije. Nabíjejte své zařízení s vybitou baterií z 0 na 50 % kapacity za cca 30 minut.

Wi-Fi 6E - Technologie Wi-Fi 6E poskytuje oproti starším verzím vyšší rychlosti, lepší výkon, větší kapacitu a menší zpoždění.

Ztlumení mikrofonu - Hoď starosti za hlavu a využívej praktické tlačítko na ztlumení mikrofonu, které lze snadno aktivovat a díky kontrolce LED mít přehled, zda je zapnuté nebo vypnuté.

Závěrka kamery - Dej sbohem šeredné lepicí pásce pro zachování soukromí. Zajisti si soukromí a zabezpečení pomocí viditelného fyzického krytu, který vypne kameru počítače při nečinnosti

Thunderbolt™ 4 s rozhraním USB4™ Type-C® - S nejnovějším řešením Thunderbolt™ můžeš nabíjet zařízení nebo připojit až dva displeje 4K pomocí jednoho kabelu s bleskovou přenosovou rychlostí signálu 40 Gb/s.

Disk PCIe NVMe™ M.2 SSD - Díky až 1TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund.

Mimořádně bohatý zvukový prožitek - Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

Dvoukanálová paměť - Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

Celokovové šasi - Dopřej si mistrovské zpracování, které disponuje celokovovým designem šasi s výraznými hranami, lesklými akcenty a vysoce kvalitními odolnými materiály.

Moderní úsporný režim s připojením - Měj přehled o e-mailech, upozorněních kalendáře a dalších aktivitách, i když nepoužíváš počítač. S připojeným počítačem se můžeš spolehnout na nejnovější aktualizace.

Čtečka karet SD a micro SD - Stačí vložit kartu SD nebo micro SD a zvýšit tak úložný prostor v zařízení pro další filmy, fotografie a hudbu nebo procházet obsah uložený na kartě.

HP Imagepad s podporou vícedotykových gest - Tento skutečně vícedotykový touchpad podporuje gesta prováděná čtyřmi prsty a umožňuje posouvání, zvětšení a procházení pouhým dotykem.

Standardní klávesnice - Plnohodnotná klávesnice s 1,5mm zdvihem kláves umožňuje pohodlné psaní a zachování produktivity i na cestách.

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i7 13700H 3.70 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
16 GB DDR4 
Pevný disk 
512 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
Intel Iris Xe Graphics 
Displej 
17.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 2xThunderbolt 4, HDMI 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice, podsvícená klávesnice 
Barva 
stříbrná 
B-kategorie
může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
Rozměry zboží
396 × 19.6 × 285.6 (mm)
Hmotnost
2.49 kg