Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

13x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) - Intel Core i7 9750H 2.6 GHz, 32 GB, 1024 GB SSD, nVidia GeForce GTX 1650 Max-Q, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Pro

19 990,-Cena s DPH
16 520,66Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Lenovo
Kód:1536040
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) je pokračovatelem našlapaného X1 Extreme 1. generace. S lehkostí zvládá extrémní pracovní nasazení a patří k tomu nejlepšímu, co si lze pro své podnikání, nebo do firmy pořídit. Je neuvěřitelně výkonný a odolný, přesto zůstává tenkým a lehkým.

    • Odolná konstrukce vyhovuje armádním specifikacím MIL-STD-810G
    • Hmotnost jen 1.7 kg (1.81 kg dotykový) 
    • Moderní minimalistický vzhled podtrhují úzké rámečky kolem displeje
    • Skvělá konektivita, včetně Thunderbolt 3
    • Zabezpečení, které potřebujete v podnikání

    Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) 

    Výkon, který očekáváte od desktopu
    ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) je výkonný pracovní stroj, který dokáže s lehkostí plnit i ty nejnáročnější úkoly. Základem jsou procesory Intel Core 9. generace, které doplňuje rychlá operační paměť DDR4 a integrovaná grafika Intel UHD Graphics nebo výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1650. S notebookem ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) získáte výkon srovnatelný s  desktopem.

    • 2 sloty DDR4 operační paměti pro až 64 GB.
    • Možnost osadit 2 rychlé jednotky M.2 SSD (až PCIe NVMe) a podpora RAID 0/1 pro zvýšenou bezpečnost.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Excelentní mobilní pracovní stanice
    Notebooky X1 Extreme (2nd Gen) spadají do řady legendárních notebooků ThinkPad a tomu odpovídá i jejich mistrné zpracování s vysokou odolností, účelností a výkonem. V případě nového X1 Extreme (2nd Gen) je vše skloubeno s excelentní mobilitou, s nízkou hmotností a tenkým provedením. S hmotností začínající na pouhých 1.7 kg je nový X1 Extreme (2nd Gen) patří mezi nejlehčí 15.6" zařízení z řady ThinkPad a díky tenkému provedení pouhých 18.4 mm (18.7 mm dotykový) se také skvěle přenáší.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Odolný dle armádních standardů
    Svou konstrukcí představuje nový X1 Extreme (2nd Gen) jedno z nejodolnějších zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům MIL-STD-810G, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vodu, vlhkost, sluneční záření a plísně.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Zabezpečení podnikové úrovně
    Díky integrované čtečce otisků prstů, s dotykovým senzorem Match-on-Chip proti spoofingu, můžete lépe chránit data společnosti a zajistit bezpečnější způsob ověřování přihlášení k systému. Notebook je dále vybaven pokročilým modulem dTPM 2.0 (Trusted Platform Module), což je specializovaný čip určený k zabezpečení hardwaru. Další volitelnou možností zabezpečení je technologie Intel vPro zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací (dostupná ve vybraných modelech procesorů). Pokud zvolíte model s IR kamerou přihlásíte se rychle pomocí identifikace tváře. Nový ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Plně vybavený
    ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) je vybaven dvojicí rozhraní Thunderbolt 3, které využívá konektor USB Type-C a je kompatibilní s USB 3.1/3.2 Gen 2. S tímto rozhraním tak získáte opravdu široké možnosti připojení, nabíjení i dokování. Nezbytná síťová konektivita je zajištěna v podobě bezdrátového WiFi a kabelového Gigabit Ethernet (přes volitelný ThinkPad Ethernet Extension Cable). Nechybí Bluetooth a pro připojení externího zobrazovacího zařízení využijete také rozhraní HDMI. Za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1. Jako v každém správném ThinkPadu, ani zde nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Komunikujte ve vysoké kvalitě
    Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a citlivými mikrofony bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. A pokud se rozhodnete pro model s infračervenou kamerou, získáte také technologii Glance, která spojuje sledování obličeje, očí a pohledu, což vede k intuitivnější a produktivnější interakci tím, že automaticky zaostří kurzor a posune okna pouhým pohybem vašeho oka. Nově je funkce ThinkShutter dostupná také modelů s IR kamerou.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Zvolte pohodlí
    Doplňte svůj ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen) o některou z volitelných dokovacích stanic ThinkPad, které mohou být připojena k široké nabídce moderních zařízení ThinkPad, což z nich činí skvělé dokovací řešení pro úsporu nákladů. Díky zjednodušenému připojení šetří čas, usnadní připojení periferií a nabíjení. Dokovací stanice se prodávají samostatně.

     Lenovo ThinkPad X1 Extreme (2nd Gen)

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i7 9750H 2.6 GHz Coffee Lake 
    Operační paměť 
    32 GB DDR4 
    Pevný disk 
    1024 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    nVidia GeForce GTX 1650 Max-Q 4 GB 
    Displej 
    15.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
    Operační systém 
    Windows 11 Pro 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, 2xThunderbolt 3, HDMI 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
    Barva 
    černá 
    Rozměry zboží
    361.8 × 18.4 × 245.7 (mm)
    Hmotnost
    1.7 kg