Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

5x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, 14 palců 1920 x 1200 px, Windows 11 Pro

17 980,-Cena s DPH
14 859,5Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Lenovo
Kód:1537339
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Dotykový displej
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)
    Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Fotka 1/5Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Fotka 2/5Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Fotka 3/5Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Fotka 4/5Notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.) - Fotka 5/5
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

     

    Konvertibilní notebook Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 6

    Konvertibilní ultrabook Lenovo řady ThinkPad X1 Yoga v 6. generaci vám přináší nejen vše co máte rádi na řadě ThinkPad X1 Yoga, ale také několik důležitých vylepšení. Především oceníte působivý displej s poměrem stran 16:10, širší touchpad a větší baterii pro delší výdrž. ThinkPad X1 Yoga Gen 6 vám nabízí vysoký výkon, flexibilitu a spolehlivost. Patří k tomu nejlepšímu, co si lze pro své podnikání, nebo do firmy pořídit. Nejenže vyniká svou odolností, ale je i skvěle mobilní.

    • Založený na platformě Intel Evo, která je skvělou kombinací výkonu, odezvy a ohromujícího zobrazení.
    • Výkon procesoru Intel 11. generace.
    • Flexibilní se čtyřmi režimy použití - notebook, stojánek, stan a tablet.
    • Odolná konstrukce z kovu, nízká hmotnost a tenké provedení.
    • Vynikající dotykový displej.
    • Integrované digitální pero ThinkPad.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Používejte ThinkPad X1 Yoga Gen 6 způsobem jaký potřebujete

    Využijte jedinečný design notebooku ThinkPad X1 Yoga Gen 6 a otáčejte dotykový displej o 360°. Notebook proto umožňuje použití ve čtyřech různých režimech. Použije polohu notebook pokud chcete pracovat produktivně. Stojánek vám umožní pohodlné prezentace a multimediální zábavu v optimální poloze displeje. Poloha stan je velmi stabilní pro dotykové ovládání, a když otočíte displej o plných 360°, pak můžete X1 Yoga Gen 6 využít jako klasický tablet.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Excelentní mobilní pracovní stanice

    Notebooky X1 Yoga Gen 6 spadají do řady legendárních notebooků ThinkPad a tomu odpovídá i jejich mistrné zpracování s vysokou odolností, účelností a výkonem. V případě nového X1 Yoga je vše skloubeno s excelentní mobilitou, s minimální hmotností a tenkým provedením, a výdrží pro celodenní pracovní nasazení. S hmotností začínající kolem 1.4 kg je nový X1 Yoga Gen 6 jedním z nejlehčích 14" zařízení typu ultrabook a díky tenkému provedení s profilem pod 15 mm se také skvěle přenáší.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Odolný dle armádních standardů

    Svou konstrukcí se ThinkPad X1 Yoga Gen 6 řadí mezi nejodolnější zařízení ThinkPad. Byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vodu, vlhkost, sluneční záření a plísně.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Zabezpečení podnikové úrovně

    Díky integrované čtečce otisků prstů, s dotykovým senzorem Match-on-Chip proti spoofingu, můžete lépe chránit data společnosti a zajistit bezpečnější způsob ověřování přihlášení k systému. Notebook je dále vybaven pokročilou technologií TPM 2.0 (Trusted Platform Module), která poskytuje vysokou míru zabezpečení. S vestavěnou IR kamerou se přihlásíte rychle pomocí identifikace tváře. ThinkPad X1 Yoga Gen 6 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Plně vybavený

    ThinkPad X1 Yoga Gen 6 je vybaven dvojicí rozhraní Thunderbolt 4/Type-C, s kterým získáte opravdu široké možnosti připojení, nabíjení i dokování. S pomocí rozhraní HDMI je velice snadné připojit externí zobrazovací zařízení. Nezbytná síťová konektivita je zajištěna v podobě bezdrátového WiFi ax. Nechybí Bluetooth a pro připojení externího zobrazovacího zařízení využijete rozhraní HDMI a za samozřejmost pak již lze považovat rozhraní USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1. Jako každému správnému ThinkPadu ani zde nechybí kombinace touchpadu a Trackpointu, každý tak může využít právě tu periferii, která mu vyhovuje.

    Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th gen.)

    Komunikujte a bavte se

    Multimediální využití zpříjemní kvalitní systém reproduktorů a podpora technologie Dolby Atmos, která poskytuje detailně prokreslený zvuk a maximalizuje úroveň hlasitosti vašeho počítače. Díky systému prostorových mikrofonů je zvuk perfektní i v případě online hlasové komunikace a video konferencí. Kamera je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz Tiger Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel Iris Xe Graphics 
    Displej 
    14" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1200 - matný - dotykový 
    Operační systém 
    Windows 11 Pro 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, HDMI, 2xThunderbolt 4 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka otisků prstů, 4G modem, podsvícená klávesnice 
    Konvertibilita 
    Překlopitelný 
    Barva 
    šedá 
    Rozměry zboží
    313 × 14.9 × 223 (mm)
    Hmotnost
    1.35 kg