HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black

0x

Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Intel Core Ultra 7 155H 1.4 GHz, 16 GB, 1024 GB SSD, Intel Arc Graphics, 14 palců 2880 x 1800 px, Windows 11 Home

23 990,-Cena s DPH
19 826,45Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1538982
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Dotykový displej
    Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black
    Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 1/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 2/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 3/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 4/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 5/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 6/7Notebook HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black - Fotka 7/7
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black

    Špičkové notebooky s výkonem a integrovanou technologií AI, které se přizpůsobí vašemu stylu práce.

    • Operační systém: Windows 11 Pro
    • Značka procesoru: Intel® Core™ Ultra 7 155H
    • Velikost paměti: až 32 GB LPDDR5x (dle konfigurace)
    • Životnost baterie: Až 13 hodin (dle využití, stavu baterie)

    Posuňte své hranice s integrovanou technologií AI

    Integrovaná technologie umělé inteligence (AI), bezproblémové připojení k telefonu a pokročilé zabezpečení – s HP Spectre objevíte nové možnosti.

    Řešte problémy a dokončujte úlohy rychleji než kdy předtím

    Na platformě Intel® Evo™ poháněné nejnovějším procesorem Intel® zvládnete mnohem více a rychleji.

    Inteligentní nástroje pro spolupráci s kolegy, které se vám přizpůsobí

    Posuňte své možnosti s 9Mpx kamerou 4, nočním režimem, filtry vzhledu, redukcí šumu s umělou inteligencí a bezproblémovým připojením.

    HP Spectre x360 14-eu0776ng Nightfall Black

    Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžeš přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.

    Intel® Core™ Ultra - Spolehněte se na vysoký výkon a rychlou odezvu, které pomohou zvýšit vaši produktivitu. Hladce a bleskurychle upravujte, sdílejte a užívejte si fantastický zábavní obsah v rozlišení 4K.

    Displej OLED - Technologie obrazu, která rozsvěcí každý pixel samostatně, umožňuje dosáhnout tmavší černé pro bohatší kontrast, lepší hloubky barev a vyšší energetickou účinnost ve srovnání s tradičními obrazovkami LED.

    Displej s certifikací Eyesafe® - Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým vyzařováním modrého světla bez zkreslení barev. Chrání tak oči před námahou při dlouhodobé práci.

    Variabilní obnovovací frekvence - Získej maximální výkon pro svá kreativní díla bez snížení výdrže baterie. Technologie VRR umožňuje počítači dynamicky upravovat obnovovací frekvenci podle snímkové rychlosti prohlíženého obsahu.

    Udržitelný design - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben z udržitelných materiálů, jako jsou plasty končící v oceánech a recyklované plasty od spotřebitelů.

    Recyklovaný hliník - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben s obsahem udržitelných materiálů, jako je recyklovaný hliník.

    Dechberoucí zážitky, ať jsi kdekoli - Platforma Intel® Evo™ přináší dokonalou kombinaci výkonu, odezvy, výdrže baterie a strhujícího obrazu v nové třídě notebooků. Díky uznávaným designům společnosti Intel můžeš využívat notebook kdekoli.

    HP Presence 2.0 - Prezentuj se v nejlepším světle pomocí funkcí k vylepšení kamery, jako jsou automatické orámování a úprava protisvětla. Navíc získáš flexibilní možnosti sdílení své kreativity s pohledy z více kamer a funkcí Keystone Correction.

    Úložiště PCIe SSD - Díky až 2TB bleskovému úložišti PCIe SSD spustíš systém během několika sekund.

    HP Audio Boost - Technologie inteligentního zesilování posune zvukový prožitek na novou úroveň a zajistí hlasitý, čistý a dynamický zvuk.

    LPDDR5 RAM - Užívejte si rychlý a responzivní výkon s energeticky úspornou pamětí LPDDR5. Navrženo pro podporu vyšších přenosových rychlostí s nižší latencí, rychlejších přenosů souborů a načítání aplikací.

    Klávesnice All-In-One - Měj přehled o soukromí, zabezpečení a multimédiích pouhým dotykem tlačítka. Se všemi klávesovými zkratkami na jednom místě můžeš procházet obsahem bez jakýchkoli problémů nebo prodlev.

    Čtečka otisků prstů - Přihlaste se pohodlně k zařízení dotykem prstu v libovolném režimu. Patentovaná technologie 3D otisků prstů zajišťuje bezpečný přístup a online platby.

    Registrace EPEAT® Gold - Produkty s registrací EPEAT® Gold jsou produkty s nejvyšším hodnocením, které splňují všechna kritéria požadovaná normou EPEAT. EPEAT je přední světová ekoznačka pro elektroniku.

    Certifikace ENERGY STAR® - Šetřete energií a penězi díky certifikátu ENERGY STAR® od agentury EPA, takže budete spotřebovávat méně energie a šetřit peníze tam, kde je to nejdůležitější.

    Thunderbolt™ 4 s rozhraním USB4™ Type-C® - Nejnovější řešení Thunderbolt™ vám umožní napájet zařízení nebo připojit až dva displeje 4K pomocí jednoho kabelu s bleskovou přenosovou rychlostí signálu 40 Gb/s.

    Podsvícená klávesnice - Můžete pracovat i ve slabě osvětlených místnostech či během nočních letů. S podsvícenou klávesnicí můžete pohodlně psát v různých prostředích.

    Haptický touchpad - Dostaňte počítač pevně pod kontrolu a dopřejte si lepší odezvu, životnost a vyšší efektivitu díky gestům usnadňujícím ovládání různých funkcí.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core Ultra 7 155H 1.4 GHz Meteor Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR5 
    Pevný disk 
    1024 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel Arc Graphics 
    Displej 
    14" LCD 2,8K s rozlišením 2880 x 1800 - lesklý - dotykový 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    1xUSB 3.0, 2xThunderbolt 4 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
    Konvertibilita 
    Překlopitelný 
    Barva 
    šedá 
    Rozměry zboží
    313.7 × 16.9 × 220.4 (mm)
    Hmotnost
    1.44 kg