HP EliteDesk 705 G4 DM

69x

Počítač HP EliteDesk 705 G4 DM - AMD Ryzen 5 Pro 2400G 3.6 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, AMD Radeon RX Vega 11, Windows 10 Pro

3 990,-
3 791,-Cena s DPH
3 133,06Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad 1 skladem > 3 ks
Centrální sklad 2 nedostupné
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1547203
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • doprava zdarma
  • - 199 Kč
Počítač HP EliteDesk 705 G4 DM
Počítač HP EliteDesk 705 G4 DM - Fotka 1/3Počítač HP EliteDesk 705 G4 DM - Fotka 2/3Počítač HP EliteDesk 705 G4 DM - Fotka 3/3
Fotografie má ilustrativní charakter.

Výkonný miniaturní pracant: Repasovaný PC HP EliteDesk 705 G4 DM

Představte si výkonný počítač, který se vejde do dlaně a přitom zvládne vše, co od něj očekáváte. Přesně takový je repasovaný HP EliteDesk 705 G4 DM. Tento malý zázrak techniky v sobě ukrývá sílu a efektivitu, kterou byste od tak kompaktního zařízení možná nečekali. Srdcem tohoto mini PC je procesor AMD Ryzen 5 Pro 2400G s taktem 3.6 GHz, který zajišťuje plynulý chod všech vašich aplikací a programů. S 16 GB operační paměti zvládnete bez problémů multitasking a náročnější úlohy. Rychlý 256 GB SSD disk poskytuje dostatek prostoru pro vaše data a zároveň zajišťuje bleskové načítání systému a aplikací. Grafický výkon zajišťuje integrovaná AMD Radeon RX Vega 11, která si poradí nejen s běžnou kancelářskou prací, ale zvládne i lehčí grafické úpravy či méně náročné hry. Předinstalovaný operační systém Windows 10 Pro pak nabízí všechny potřebné nástroje pro produktivní práci i zábavu. Co ale dělá tento počítač opravdu výjimečným, je jeho velikost. S rozměry pouhých 177 × 34.2 × 174 mm a váhou 1,26 kg se jedná o skutečné Mini PC. Tento formát přináší řadu výhod. Můžete jej snadno umístit na stůl, za monitor nebo dokonce připevnit pod desku stolu, čímž ušetříte cenné místo v pracovním prostoru. Díky své kompaktnosti je také ideální pro domácí kanceláře, recepce nebo prodejní místa, kde oceníte jeho nenápadný design. Navzdory své velikosti nabízí HP EliteDesk 705 G4 DM bohatou konektivitu. Šest USB 3.0 portů zajistí připojení všech vašich periferií, USB Type-C port umožní rychlý přenos dat a nabíjení moderních zařízení. Pro připojení monitorů máte k dispozici dva DisplayPorty a VGA výstup, takže můžete pracovat i na více obrazovkách současně. LAN port pak zajistí stabilní a rychlé připojení k internetu. Ať už hledáte počítač pro práci z domova, vybavení pro malou kancelář nebo nenápadné, ale výkonné řešení pro vaše podnikání, HP EliteDesk 705 G4 DM je skvělou volbou. Jeho kompaktní rozměry v kombinaci s výkonným hardwarem a bohatou konektivitou z něj dělají všestranného pomocníka pro různorodé použití. Díky repasování navíc získáte spolehlivý stroj za příznivou cenu, což ocení jak jednotlivci, tak malé firmy hledající způsob, jak optimalizovat své náklady na IT vybavení. S tímto mini PC získáte flexibilitu v uspořádání pracovního prostoru, aniž byste museli obětovat výkon. Můžete jej snadno přenášet mezi domovem a kanceláří nebo jej využít jako nenápadné, ale výkonné centrum pro digitální reklamu či informační kiosek.

Proč ale zvolit repasovaný počítač? Odpověď je jednoduchá - je to chytrá a ekologická volba. Repasované počítače prochází důkladnou kontrolou a obnovou, díky čemuž získáte zařízení v perfektním stavu za zlomek ceny nového modelu. Navíc tím přispějete k snížení elektronického odpadu a šetříte životní prostředí. Repasované počítače často pocházejí z firemního prostředí, kde byly používány s péčí a pravidelně udržovány, takže jejich kvalita je srovnatelná s novými modely. Volbou repasovaného HP EliteDesk 705 G4 DM získáte nejen výkonné a kompaktní řešení pro vaši práci či domácnost, ale také uděláte zodpovědné rozhodnutí s ohledem na vaši peněženku i planetu. Tento malý, ale výkonný počítač vám bude sloužit spolehlivě po dlouhou dobu, aniž by zabíral mnoho místa nebo zatěžoval životní prostředí.

HP EliteDesk 705 G4 DM

Stolní počítač HP EliteDesk 705 G4 Mini

Spolehněte se na výjimečný výkon v rámci vašich rozpočtových požadavků se stolním počítačem HP EliteDesk 705 Mini, který vyniká výkonem, zabezpečením, možnostmi správy a rozšiřitelností.

 

Seznamte se s mocným počítačem Mini

Vytvořte panoramatické zobrazení a dynamicky propojený obraz až na 7 monitorech propojených v uzavřeném cyklu, které jsou připojeny k jedinému počítači s 35W procesorem AMD Ryzen™ PRO a volitelnou grafickou kartou AMD Radeon™.

Navrženo pro kanceláře budoucnosti

Minimalizujte zabraný prostor prakticky na nulu díky počítači, který lze připevnit za monitor HP EliteDisplay nebo prakticky kamkoli jinam pomocí příslušenství HP. Zbavte se změti kabelů díky jedinému krátkému kabelu USB-C™ a zadním vstupním/výstupním portům.

Rozšíření, která zvýší využitelnost vaší investice

Prodlužte životnost svého počítače, i s ohledem na měnící se pracovní nároky, s volitelným sériovým portem pro starší zařízení nebo portem VGA, HDMI, Display Port™ nebo USB-C™ DisplayPort™ Alt-Mode pro připojení k monitorům či jiným displejům.

 

Funkce

  • Nenechte se ničím omezovat - Buďte produktivní za každé situace se systémem Windows 10 Pro, výkonným zabezpečením, funkcemi pro spolupráci a bohatou konektivitou od společnosti HP.
  • Ochrana na úrovni firmwaru - Chraňte počítač díky hardwarově vynucené samoregenerační ochraně funkce HP Sure Start Gen4, která automaticky zotavuje systém BIOS.
  • Ochraňte své nejdůležitější procesy - Díky samoregenerační ochraně funkce HP Sure Run udržíte v chodu nejdůležitější aplikace a procesy, i když je napadne zákeřný malware.
  • Rychlé a bezpečné obnovení systému do posledního stavu - Využijte rychlé a bezpečné obnovení počítače do posledního stavu pomocí síťového připojení s využitím volitelné aplikace HP Sure Recover.
  • Spolehlivé procházení - Chraňte počítač před webovými stránkami, přílohami, malwarem, ransomwarem a viry díky hardwarovému zabezpečení funkce HP Sure Click.
  • Urychlení základů správy IT - Sada HP Manageability Integration pomáhá zrychlit tvorbu bitových kopií systému a správu hardwaru, systému BIOS a zabezpečení pomocí nástroje Microsoft System Center Configuration Manager.
  • Maximalizujte síťový výkon - Zrychlete výrazně přenos dat, hlasu a videa přes zatěžované sítě LAN a Wi-Fi díky aplikaci HP Velocity.
  • Dokonalé zabezpečení. Vynikající ochrana - Chraňte data proti odcizení, útokům a neoprávněnému použití s aplikací HP Client Security Manager Gen4.
  • Vestavěná odolnost - S odolným počítačem, který splňuje podmínky komplexního testování HP a MIL-STD 810G, nemusíte mít obavy.

Parametry a specifikace

Procesor 
AMD Ryzen 5 Pro 2400G 3.6 GHz Zen+ 
Operační paměť 
16 GB DDR4 
Pevný disk 
256 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
AMD Radeon RX Vega 11 
Operační systém 
Windows 10 Pro 
Rozhraní 
6xUSB 3.0, 1xUSB Type-C, 2xDisplayPort, VGA, LAN 
Výbava 
WiFi 
Velikost 
Mini PC 
Rozměry zboží
177 × 34.2 × 174.7 (mm)
Hmotnost
1.26 kg