HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver

4x

Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Intel Core Ultra 7 155U 1.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, 14 palců 2880 x 1800 px, Windows 11 Home

19 990,-Cena s DPH
16 520,66Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad 1 skladem 1 ks
Centrální sklad 2 nedostupné
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1548134
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Dotykový displej
    Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver
    Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 1/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 2/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 3/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 4/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 5/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 6/7Notebook HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver - Fotka 7/7
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    HP Envy x360 14-fc0009na Meteor Silver

     

    Tento všestranný notebook „2v1“ používá vestavěnou technologii AI, aby vám pomohl zvládnout víc, a navíc rychleji.

    • Operační systém: Windows 11 Home
    • Značka procesoru: Intel® Core™ Ultra
    • Velikost paměti: až 32 GB LPDDR5
    • Životnost baterie: Až 15 hodin (dle stavu baterie, využití a konfigurace)

    Posuňte svou produktivitu s podporou umělé inteligence - Mějte pracovní den pod kontrolou díky výpočetnímu výkonu vestavěné technologie AI s vylepšenou výdrží baterie a bezproblémovým multitaskingem.

    Ty správné nástroje pro každý úkol - Jednoduše připojte smartphone a přenášejte soubory nebo využívejte křišťálově čisté propojení s 5Mpx kamerou.

    Forma v souladu s funkcí - Podle potřeby používejte počítač jako notebook nebo tablet a díky poměru stran 16:10 budete mít k dobru spoustu místa.

    Počítač „2 v 1“ vybavený technologií AI zvládá multitasking levou zadní

    Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžete přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.

    Hrajte bez kompromisů. S procesory Intel Core Ultra získáte neomezený výkon. - S optimalizovaným výkonem a novými funkcemi se můžete stát vším, čím chcete být, ve hře i mimo ni. S procesory Intel Core můžete hrát usilovněji a pracovat chytřeji.

    Dechberoucí zážitky, ať jsi kdekoli - Platforma Intel® Evo™ přináší dokonalou kombinaci výkonu, odezvy, výdrže baterie a strhujícího obrazu v nové třídě notebooků. Díky uznávaným designům společnosti Intel můžeš využívat notebook kdekoli.

    Grafická karta Intel® - Díky integrované grafice Intel® Arc1™ umožňuje umělá inteligence pokročilou tvorbu a hratelnost. Vychutnejte si vysoký výkon potřebný pro rychlejší tvorbu a pohlcující hraní ve vysokém rozlišení, dokonce i na cestách.

    Širokoúhlý displej s rozlišením WUXGA - Užij si hru v rozlišení 1 920 x 1 200 pixelů.

    Displej s certifikací Eyesafe® - Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým vyzařováním modrého světla bez zkreslení barev. Chrání tak oči před námahou při dlouhodobé práci.

    100% sRGB - Zobrazte svou tvorbu v plných barvách na displeji se 100% škálou sRGB a dosáhněte maximálního výběru i přesnosti barev.

    Potlačení blikání - S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.

    Copilot ve Windows s klávesou Copilot - Funkce Copilot ve Windows vám dává inteligentní odpovědi. Přístup pouhým stisknutím klávesy Copilot.

    Recyklovaný hliník - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben s obsahem udržitelných materiálů, jako je recyklovaný hliník.

    Registrace EPEAT® Gold - Produkty s registrací EPEAT® Gold jsou produkty s nejvyšším hodnocením, které splňují všechna kritéria požadovaná normou EPEAT. EPEAT je přední světová ekoznačka pro elektroniku.

    Certifikace ENERGY STAR® - Šetřete energií a penězi díky certifikátu ENERGY STAR® od agentury EPA, takže budete spotřebovávat méně energie a šetřit peníze tam, kde je to nejdůležitější.

    HP Fast Charge - Když notebooku dochází energie, nikdo nemá čas na dlouhé nabíjení. Přibližně za 30 minut můžete nabít vypnuté zařízení z 0 na 50 % kapacity.

    Wi-Fi 6E - Technologie Wi-Fi 6E poskytuje oproti starším verzím vyšší rychlosti, lepší výkon, větší kapacitu a menší zpoždění.

    Ztlumení mikrofonu - Hoďte starosti za hlavu a využívej praktické tlačítko na ztlumení mikrofonu, které lze snadno aktivovat a díky kontrolce LED mít přehled, zda je zapnuté nebo vypnuté.

    Závěrka kamery - Soukromí si můžete zachovat i jinak než přelepením kamery nevzhlednou lepicí páskou. Chraňte své soukromí a zabezpečení pomocí viditelné fyzické závěrky, která vypne kameru počítače, když ji nepoužíváte.

    5Mpx infračervená kamera s časovou redukcí šumu a dvěma integrovanými digitálními mikrofony - Vysoce kvalitní kamera umožňuje videochatovat v úžasných detailech s rozlišením až 2 592 x 1 944.

    Thunderbolt™ 4 s rozhraním USB4™ Type-C® - Nejnovější řešení Thunderbolt™ vám umožní napájet zařízení nebo připojit až dva displeje 4K pomocí jednoho kabelu s bleskovou přenosovou rychlostí signálu 40 Gb/s.

    1TB disk PCIe® Gen4 NVMe™ Performance M.2 SSD - Díky vysokorychlostnímu přenosu dat nabízí 1TB disk PCIe Gen4 NVMe Performance M.2 SSD bleskovou rychlost a efektivní úložiště.

    Technologie DTS: X® Ultra - Tato technologie vytváří prostorově přesný 3D zvuk v jakékoli náhlavní soupravě a nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy pro různé typy her, které poskytnou maximálně poutavé zážitky při zábavě.

    LPDDR5 RAM - Užívejte si rychlý a responzivní výkon s energeticky úspornou pamětí LPDDR5. Navrženo pro podporu vyšších přenosových rychlostí s nižší latencí, rychlejších přenosů souborů a načítání aplikací.

    Moderní pohotovostní režim s připojením - Mějte přehled o e-mailech, upozorněních kalendáře a dalších aktivitách, i když nepoužíváš počítač. Počítač zůstává připojený a umožňuje okamžité aktualizace.

    HP Imagepad s podporou vícedotykových gest - Tento skutečně vícedotykový touchpad podporuje gesta čtyřmi prsty a umožňuje posouvání, přibližování a navigaci jednoduchým dotykem.

    Podsvícená klávesnice - Můžete pracovat i ve slabě osvětlených místnostech či během nočních letů. S podsvícenou klávesnicí můžete pohodlně psát v různých prostředích.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core Ultra 7 155U 1.2 GHz Meteor Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR5 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Displej 
    14" LCD 2,8K s rozlišením 2880 x 1800 - lesklý - dotykový 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    2xUSB 3.0, 1xThunderbolt 4, HDMI 
    Výbava 
    Webkamera, WiFi, podsvícená klávesnice 
    Konvertibilita 
    Překlopitelný 
    Barva 
    šedá 
    Rozměry zboží
    313.3 × 16.9 × 218.9 (mm)
    Hmotnost
    1.39 kg